Godziny Otwarcia

Pn - Pt 10:00 - 18:00

Tel. 723 188 000
Wrocław

Polytyka Prywatnośći

POLITYKA PRYWATNOŚCI PLIKI COOKIES

Obowiązek informacyjny w zakresie polityki prywatności (cookies) wynika z faktu wykorzystania narzędzi badających ruch użytkowników na stronie dostępnej pod adresem www.homedent.pl w celu podniesienia jakości usług internetowych.

Administratorem danych plików cookies Użytkowników strony internetowej www.homedent.pl jest firma: Homedent s.c., ul. H. M. Kamieńskiego 215/U1, 51-126 Wrocław.

Pliki cookies
Dane te są przetwarzane po wyrażeniu zgody przez użytkownika (przycisk ok/zgadzam się przy okienku z informacją o wykorzystywaniu plików cookies) wyświetlanej przy pierwszorazowej wizycie na stronie www.homedent.pl. Brak zgody na przetwarzanie danych osobowych i kontynuacja przeglądania strony serwisu oznacza domniemaną zgodę Użytkownika na użycie plików Cookies. Użytkownik ma możliwość na stałe ograniczyć użycie plików cookies dla witryny www.homedent.pl w ustawieniach przeglądarki internetowej.

Kiedy i jakie dane są zbierane?
Wejście do serwisu www.Homedent.pl z dowolnego urządzenia powoduje pobieranie poniższych danych: system operacyjny Użytkownika, dane przeglądarki (typ, wersja,zainstalowana wersji Flash i JavaScript), dane o ilości Użytkowników przeglądanych treściach i czasie ich przeglądania, lokalizacji i położenia Użytkowników, stron z których wchodzą na serwis, słowach wyszukiwanych przez przeglądarkę. Dane gromadzone są i przechowywane w pamięci komputera w postaci plików tekstowych. Dane te w rozumieniu ustawy o ochronie danych osobowych te nie stanowią danych osobowych pozwalających na identyfikację Użytkownika. Użytkownik ma prawo odmowy udostępnienia danych.

Po co są pliki cookies?
Pliki cookies dostarczają statystycznych informacji dotyczących oglądalności oraz obszarów zainteresowań Użytkowników stron internetowych. Uzyskane dane pozwalają w przyszłości zamieszczać informacje i zasoby zgodnie z oczekiwaniami osób odwiedzających stronę WWW. Pliki cookies stałe pozostają w pamięci urządzenia przez określony czas. Pliki sesyjne są przechowywane jedynie przez czas danej sesji i usuwane natychmiast po jej zakończeniu. Dane te niezbędne są do prawidłowego działania i wyświetlania serwisu na ekranach Użytkowników, możliwości powrotu do stron już odwiedzanych oraz integracji strony z serwisami zewnętrznymi np. Facebook, Instagram, Google Analytics, Google Maps, YouTube i innymi.

Podstawa przetwarzania danych
Podstawa prawna przetwarzania - art. 6 ust. 1 lit. f) RODO. Cookies są przechowywane przez 30 dni.

Zarządzanie plikami cookies przez Użytkowników
Każdy z Użytkowników może zarządzać danymi zmieniając ustawienia przeglądarki lub usuwając przechowywane pliki cookies. Niektóre serwisy mogą wówczas działać w ograniczonym zakresie lub korzystanie z nich może być niemożliwe. Polityka prywatności może ulec zmianie.

RODO
W serwisie dostępnym pod adresem www.homedent.pl przetwarzamy dane osobowe użytkowników korzystających z formularza kontaktowego oraz kontaktujących się za pomocą adresu e-mail. Niektóre z serwisów witryny www.homedent.pl umożliwiają Użytkownikom pozostawienie ocen i komentarzy. Zbierane wówczas są dane widoczne w formularzu komentarzy oraz adres IP odwiedzającego. Odbiorcami danych widocznych w ocenie lub komentarzu mogą być inni użytkownicy strony, na której pozostawiono ocenę lub komentarz.

Administratorem danych osobowych Użytkowników strony www.homedent.pl jest firma: Homedent s.c., ul. H. M. Kamieńskiego 215/U1, 51-126 Wrocław, e-mail: gabinet@homedent.pl.

W formularzu kontaktowym zbierane są dane: imię, nazwisko, numer telefonu oraz adres mailowy – używane są wyłącznie w celu możliwości kontaktu zwrotnego z Użytkownikiem formularza oraz w celu odpowiedzi na zapytanie lub wiadomość. Powyższe dane są przetwarzane na podstawie zgody wyrażonej przez Użytkownika. Użytkownik korzystający z formularza kontaktowego decyduje się na dobrowolne podanie swoich danych. Podanie danych jest niezbędne Administratorowi w celu kontaktu zwrotnego do Użytkownika. Brak zgody Użytkownika na przetwarzanie danych na potrzeby formularza kontaktowego obliguje Użytkownika do innej formy kontaktu (telefonicznie lub osobiście). Dane nie są udostępniane osobom trzecim. Podstawa prawna - niezbędność przetwarzania do wykonania umowy- art. 6 ust. 1 lit. b RODO. Firma Homedent s.c. odpowiada za administracyjne, techniczne i fizyczne zabezpieczenia danych przed utratą, niewłaściwym wykorzystaniem lub nieuprawnionym dostępem, ujawnieniem, zmianą lub zniszczeniem. Firma Homedent s.c. zastrzega sobie prawo do powierzania danych osobowych pochodzących ze strony internetowej www.homedent.pl podmiotom zewnętrznym (firma hostingowa) współpracujących przy prowadzeniu strony www. Podmioty zewnętrzne przetwarzają dane w imieniu Administratora na podstawie umów powierzenia w firmą Homedent s.c. Dane osobowe Użytkowników przechowywane są na czas niezbędny do realizacji usług świadczonych przez Administratora. W przypadku cofnięcia zgody przez Użytkownika dane te zostaną usunięte. Zgodnie z rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 roku w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE Użytkownik ma prawo do informacji o zakresie przetwarzanych przez Administratora danych osobowych oraz do otrzymania kopii tych danych na wniosek. Użytkownik ma prawo do zmiany, uzupełniania, uaktualnienia, sprostowania danych osobowych oraz do żądania usunięcia danych osobowych. Użytkownikowi przysługuje prawo do wniesienia skargi do organu nadzorczego w przypadku stwierdzenia naruszenia przepisów RODO. Polityka przetwarzania danych osobowych może ulec zmianie. Data ostatniej modyfikacji: 14.02.2020

Oferta

  • Implantologia Implantologia to dziedzina stomatologii, która zajmuje się uzupełnianiem braków uzębienia. Nowoczesne implanty...
  • Ortodonta Ortodoncja to dziedzina stomatologii, która zajmuje się leczeniem wad zgryzu oraz wad szczękowo­twarzowych....
  • Protetyka Protetyka to dziedzina stomatologii, która zajmuje się rekonstrukcją i przywracaniem pierwotnej jakości i...
  • Chirurgia Chirurgia stomatologiczna zajmuje się operacyjnym leczeniem zębów i jamy ustnej. Jest to najczęściej dość...
  • Stomatologia zachowawcza STOMATOLOGIA ZACHOWAWCZA     Jest dziedziną stomatologii, która  zajmuje się głownie...
  • Periodontologia Periodontologia obejmuje leczenie chorób tkanek okołozębowych ­ dziąseł i kości. Leczenie periodontologiczne...
  • Stomatologia estetyczna Zadaniem stomatologii jest nie tylko zapewnienie prawidłowej funkcjonalności zębów i otaczających je tkanek...
  • Stomatologia dziecięca Stomatologia dziecięca W gabinecie Homedent dbamy o to, by przychodzące do nas dzieci wychodziły z uśmiechem na...
  • Zdjęcia RTG W nowoczesnej stomatologii bardzo dużą rolę odgrywa diagnostyka obrazowa. Podstawą w tym zakresie są zdjęcia...
  • Piaskowanie zębów Piaskowanie zębów polega na usunięciu nieestetycznych osadów oraz przebarwień pochodzenia zewnętrznego.
  • Wybielanie zębów Wybielanie zębów to zabieg polegający na zmianie koloru zębów na jaśniejszy poprzez proces utleniania związków...
  • Usuwanie kamienia nazębnego Skaling to profesjonalne usuwanie kamienia nazębnego za pomocą skalera...
Raty
Copyright © Homedent S.C. 2021 | Polityka Prywatnośći